Bronzen beelden | RAGONDA IJTSMA

Beeldend kunstenaar . Menselijke figuren in brons

Chapeau

Bronzen beeldje nr. 81, oplage 30, H. 18 cm

€ 375,00 ex 21% btw

Dit kunstwerkje drukt bewondering uit en is het beeldje perfect als award en geschikt voor elk soort prijsuitreiking van een bedrijf, organisatie, instantie of vereniging,

bronzen award beeldjes van kunstenaar Ragonda IJtsma

De Voltooiing

Bronzen beeldje,nr. 71, oplage 8, H. 26 cm

€ 620,00 ex 9% btw

Dit beeld is perfect als zakelijke award en geschikt voor zowel een entrepreneur als voor een bedrijf. Dit kunstwerk is een mooie award voor een bijzondere prijsuitreiking.

award sculptuur van brons, een beeldhouwwerk als prijssculptuur

Compleetheid

Bronzen beeldje, nr. 69, oplage 2, H. 34 cm

€ 850,00 ex 9% btw

De strakke vormgeving maakt van deze sculptuur een modern kunstwerk. Een mannelijke en vrouwelijke figuur in één vorm. Voor de persoon die alles in zich heeft.

Van Hoog Niveau

Bronzen beeld, nr 85, oplage 8, H. 23 cm.

€ 675,00 ex 9% btw

Dit beeldhouwwerk is een exclusieve award, twee handen, de ene hand ondersteunt de ander en de symboliek van dit beeldje is dat de ander op handen gedragen wordt!

Bronzen award kunstwerk met handen

Applaus

Brons, beeldje nr. 68, 10x20 cm, oplage 8

Verkocht

Dit kunstwerk drukt bewondering uit, en is geschikt als award voor elke gelegenheid, voor zowel acteurs als ondernemers. Is dit het bronzen beeldje voor uw prijsuitreiking?

prijsbeelden van brons, award van kunstenaar Ragonda IJtsma

Applaus (klein)

Bronzen beeldje, nr. 72, 12 cm, oplage 30

€ 365,00 ex 9% btw

Dit beeldhouwwerkje is een kleinere uitvoering van het het beeld Applaus. Drie paar handen zijn voor de winnaar voor altijd een aandenken aan de geleverde prestatie.

bronzen award beeldje, Ragonda IJtsma kunstwerken

Bronzen beeldjes voor een awarduitreiking

Sculpturen van brons zijn perfect voor een awarduitreiking, een kunstwerk is altijd bijzonder, kortom: kunst is perfect als award!

De award beelden die hier staan afgebeeld zijn direct leverbaar, desgewenst met certificaat. Maar: uiteraard wil ik graag een speciale award voor u ontwerpen die u vervolgens met een aantal tegelijk kunt uitreiken aan verschillende winnaars of op jaarlijkse basis aan een enkele winnaar.

Tekstplaatje: u kunt bij mij een gegraveerd plaatje bestellen, binnen enkele dagen is het klaar.

Verpakking: de award kunstwerken zijn verpakt in een houten kistje met omdoos, klaar voor vervoer.

Een exclusieve award sculptuur laten maken: Een korte beschrijving van het doel van de prijssculptuur en uw organisatie in een e-mail en ik ga aan de slag. Ik stuur u een foto van het schetsontwerp in was, bent u akkoord met de vormgeving van het ontwerp voor uw award beeldje dan begin ik aan het echte kunstwerk. Na twee maanden is het werk klaar en is er een mal op gemaakt zodat u de sculptuur of sculpturen voor uw jaarlijkse prijsuitreiking voortaan direct kunt bestellen.

Wilt u een award beeldje kopen? Op de home page vindt u een bestelformulier maar mailen mag ook.