Bronzen beelden | RAGONDA IJTSMA

Beeldend kunstenaar . Menselijke figuren in brons

Altijd bij ons

Bronzen beeldje nr. 60, oplage 8, H 20 cm

€ 525,00 ex 9% btw

Dit bronzen gedenkbeeldje geeft een gemis aan, letterlijk en figuurlijk is een gat ontstaan, in de vorm van een mens, om aan te geven dat de overledene niet echt "weg" is.

Bronzen gedenkbeeldje of asbeeldje van brons

Verbondenheid

Bronzen beeld nr.62, oplage 8, H. 32 cm

€ 875,00 ex 9% btw

Een beeld van een man en vrouw in een omhelzing. De bronzen sculptuur kan op een zuil staan naast een graf of in een opening van de grafsteen geplaatst worden.

bronzen beeld ter nagedachtenis van overleden ouders

Samen

Bronzen beeld nr.61, oplage 8, H. 45 cm

Verkocht

Deze sculptuur van een echtpaar dat hand in hand staat straalt rust uit. Dit kunstwerk is mooi als gedenkbeeld bij een graf van overleden ouders of dat van een kind.

bronzen gedenkbeeld voor graf, familiegraf

Bronzen gedenkbeeldjes

Deze bronzen beelden kan ik direct leveren.

Een bronzen beeldje ter nagedachtenis of een asbeeldje kunt u ook in opdracht laten maken, de sculptuur wordt dan naar uw specifieke wensen vervaardigd.

De kostenvan een speciaal voor u ontworpen beeldje bedragen gemiddeld € 850,00 exclusief 9% btw. Dit bedrag o.a. afhankelijk van het formaat en de vormgeving van het kunstwerk.

Het is niet noodzakelijk dat u het atelier bezoekt, u mag ook een e-mail sturen met een paar kernwoorden of een korte beschrijving van hetgeen u in het beeld terug wilt zien, ik stuur u een foto van de 3D schets in wasen na goedkeuring van het ontwerp begin ik aan het echte beeldje te werken.

De beeldjes die u hieronder ziet afgebeeld heb ik in opdracht gemaakt, een beeldje om iemand te gedenken, een asbeeld en een grafbeeld. Zoals u ziet is elke opdracht uniek en kan in verschillende kleuren gepatineerd worden.

Wilt u een bronzen gedenkbeeldje kopen of laten maken? Op de home page vindt u een bestelformulier maar een e-mail sturen kan ook.

Symboliek van de beeldjes:

Bronzen beeldje nr 60 "Altijd bij ons": de leegte tussen man en vrouw geeft het gezamenlijk gemis of verlies aan van een kind dat overleden is. De verbondenheid, samen sterk zijn en het gedeelde verdriet komen tot uiting doordat de figuren bij dit kunstwerk als een geheel worden weergegeven. De bronsplastiek symboliseert ook het verdriet en de leegte tussen man en vrouw en toch samen verder in geval van infertiliteit. (De oorspronkelijke titel van dit beeld was "Deel van mij").

Asbeeldje

Dit bronzen beeldje is gemaakt in opdracht.

bronzen asbeeldje in opdracht gemaakt

gedenkbeeldje

In opdracht gemaakt beeldje van ouders.

bronzen gedenkbeeldje laten maken

grafbeeldje

Dit beeldje is geplaatst op een grafsteen.

bronzen grafbeeldje laten maken