Bronzen beelden | RAGONDA IJTSMA

Beeldend kunstenaar . Menselijke figuren in brons

Samen

Bronzen beeld nr.61, oplage 8, H. 45 cm

Verkocht

Deze sculptuur symboliseert verbondenheid, vertrouwen en gelijkheid tussen man en vrouw. Naast elkaar, vooruit kijkend... Mooi cadeau voor een bruidspaar of 40-jarige trouwdag.

bronzen beeld van een echtpaar, man en vrouw, voor een huwelijk

Voor Elkaar

Bronzen beeldje nr.88, oplage 30, H. 16 cm

€ 410,00 ex 21% btw

Een klein kunstwerk met een grootse uitstraling. Liefde, begrip, aandacht en communicatie, kortom een goed huwelijk.. dan is dit beeldje een perfect huwelijkscadeau.

bronzen beeldje met man en vrouw

Verbondenheid

Bronzen beeld nr.62, oplage 8, H.32 cm

€ 875,00 ex 9% btw

Deze bronsplastiek drukt liefde, communicatie, gelijkheid, transparantie, aandacht, ondersteuning en optimisme uit. Dit is een bronzen sculptuur voor een echt paar....

bronzen beeld van man en vrouw, voor een huwelijk of trouwdag

Compleetheid

Bronzen beeld, nr. 69, oplage 2, H. 34 cm

€ 850,00 ex 9% btw

De vormgeving is strak en sterk geabstraheerd, een modern beeldhouwwerk dus. De contouren van twee figuren versmelten tot één vorm, de relatie ...

Jij en Ik

Bronzen beeld nr. 76, oplage 8, H. 24 cm

Verkocht

Deze sculptuur symboliseert alle nodige ingrediēnten voor een goede relatie. Dit beeldhouwwerk is een mooi geschenk voor een echtpaar dat van moderne kunst houdt.

Bronzen beeldje voor een bruidspaar, echtpaar, relatie

Met z'n Tweeën

Bronzen plastiek nr. 82, oplage 8, H. 15 cm

€ 850,00 ex 9% btw

Dit bronzen beeld bestaat uit een raamwerk waarin een man en vrouw zichtbaar zijn, omkaderd alsof ze voor een raam staan, kijkend naar de toekomst of het verleden?

Bronzen beeldjes voor een huwelijk, huwelijksjubileum, 40 jaar getrouwd echtpaar

Gezin

Bronzen beeldje nr. 77, oplage 8, H. 21 cm

€ 500,00 ex 9% btw

Dit beeldhouwwerk stelt een echtpaar voor met twee kinderen, een gezin dus. Geef dit beeldje cadeau aan uw echtgenote op uw trouwdag, ze zal het waarderen....

beeldje van brons, gezin, echtpaar met twee kinderen

Bronzen beeldjes en beelden met het thema liefde

Deze beeldhouwwerken zijn direct leverbaar. Desgewenst ontvangt u bij aankoop van een beeldje een certificaat.

Alle sculpturen zijn ontworpen binnen het thema liefde. Deze kunstwerken zijn geschikt voor een echtpaar dat zoveel jaar getrouwd is en een huwelijksjubileum viert maar ook voor een aanstaand bruidspaar dat gaat trouwen. De hoogte van de werken is inclusief de sokkel van hardsteen.

Wilt u een sculptuur aankopen? Op de home page vindt u een bestelformulier maar een email sturen mag ook.

Wilt u een bronzen beeldje laten maken? In geval van een huwelijk, huwelijksjubileum of trouwdag komt het regelmatig voor dat men een kunstwerk wil laten ontwerpen. Vaak zijn het de ouders van bruid of bruidegom die het beeld cadeau willen geven aan het aanstaand echtpaar, maar ik maak met evenveel plezier een sculptuur naar aanleiding van uw eigen huwelijksdag.

Het enige dat u hoeft te doen is een paar kernwoorden opgeven, de gewenste hoogte en eventueel het budget. Dat ik een aanbetaling vraag bij aanvang van een opdracht zal u net zo min verbazen als het feit dat u eerst een foto van het schetsontwerp te zien krijgt voordat het naar de bronsgieterij gaat, zonder uw toestemming gebeurt er helemaal niets.

De prijs voor een bronzen beeldje dat in opdracht gemaakt wordt is, bij mij, vergelijkbaar met de andere beelden op deze pagina.