Bronzen beelden | RAGONDA IJTSMA

Beeldend kunstenaar . Menselijke figuren in brons

Bronzen reliëfs

Deze reliëfs zijn onderdeel van een gegraveerde plaquette.  Het werk is geplaatst aan de buitenmuur van het hoofdgebouw van Universiteit Leiden- Campus Den Haag.

bronzen beeld voor universiteit

Bronzen sculptuur

Deze bronzen plastiek is op maat ontworpen voor een ronde uitsparing in de muur van de entree van Plant Breeding Wageningen UR ter gelegenheid van het 100 jarig jubileum.

bronzen sculptuur voor universiteit

Bronzen standbeeld

Bronzen standbeeld in levensgroot formaat. Geen opdracht maar vrij werk, dit beeld heb ik voor mezelf gemaakt. Het is mijn eigen exemplaar, nr.49 Woman, dat u kunt kopen.

bronzen beeld, vrouwenfiguur, kunstenaar Ragonda IJtsma

Kunst in opdracht - sculpturen en objecten

Deze wat grotere beelden zijn in opdracht gemaakt voor universiteiten, die mij hebben gevraagd om een beeld en een bronzen plaquette te ontwerpen. Het waren leuke en interessante projecten waarbij mijn ontwerp door veel commissieleden en andere betrokkenen eerst goedgekeurd moet worden, een hele uitdaging maar het is gelukt en iedereen is tevreden!

Wilt u een origineel beeldhouwwerk laten maken? Dan kunt u het formulier op de pagina "contact" invullen maar een e-mail sturen kan natuurlijk ook, ik hoor graag van u!