Bronzen beelden | RAGONDA IJTSMA

Beeldend kunstenaar . Menselijke figuren in brons

Do Not Touch

Bronzen beeld, nr. u17, unicum 1/1, H. 70 cm

Verkocht

Bronsplastiek bestaand uit een tengere vrouwelijke figuur met een tak, Dit beeld symboliseert groei en nieuwsgierigheid van de mens en in balans zijn.

lange ranke bronzen sculptuur van een vrouw

Feeling Great!

Bronzen beeld, nr. 53, oplage 5, H. 73 cm

€ 3.050,00 ex 9% btw

Een sierlijke sculptuur, een vrouw, de figuur straalt levenslust uit, zij kan de wereld aan. Kernwoorden: flexibel, vastbesloten, speels en de regie in eigen hand nemen.

Vrouw, bronzen kunstwerk, lang, fragiel en rank

Guardian

Bronzen beeld, nr. u28, unicum 1/1, H. 53 cm

€ 2.650,00 ex 9% btw

Bronzen beeld, de sierlijke vrouwenfiguur staat op een tak van een tover hazelaar, een alerte lichaamshouding, een vrouwelijke mensfiguur, wakend over.....

beeldhouwwerk brons, vrouw, vrouwenbeeld

One...Two.....

Bronzen beeld, nr. u19, 1/1, H. 43cm

€ 2.550,00 ex 9% btw

De symboliek van dit beeldje is "loslaten" een proces dat aarzelend op gang komt, dit is het moment dat deze vrouw bijna klaar is om een belangrijke stap te nemen.

bronzen plastiek van een vrouw, kunstenaar Ragonda IJtsma

Strong

Bronzen beeld, nr. 41, oplage 5, H. 45cm

€ 2.550,00 ex 9% btw

Een zeer ranke figuur, deze sculptuur toont een vrouwenfiguur, uiterlijk kwetsbaar maar innerlijk sterk, haar armen zijn gebonden maar zij is niet te vangen.

bronsplastiek, vrouw, tenger

The Secret

Bronzen beeld, nr. 43, oplage 2, H. 23cm

€ 1.525,00 ex 9% btw

Bronssculptuur met een prachtige kleur patina. Een zittende vrouw in een uitdagende houding, het lijkt of zij niets te verbergen heeft, maar in haar hoofd blijft alles privé.

bronzen beeldje van een zittende vrouw

She

Bronzen beeld, nr. 52, oplage 5, H. 71cm

€ 3.050,00 ex 9% btw

Bronsplastiek bestaand uit een staande vrouw, de vormgeving is statisch en sierlijk tegelijk, de lichaamshouding verraadt zelfbewustheid en trots, koninklijk....zij ís.

gestileerd beeld een brons van beeldhouwer Ragonda IJtsma

Pride

Bronzen beeldje, nr. 51, oplage 6, H. 21cm

€ 425,00 ex 9% btw

Een gestileerd beeld in een klein formaat maar met een grootse uitstraling. Statisch en fier staat deze vrouwelijke figuur kaarsrecht op haar voetstuk, gewoon mooi te zijn.

vrouwenbeeldje, kleine bronsplastiek, staande vrouw

Me Time

Bronzen beeld, nr. u26, oplage 1/1 H. 34cm

€ 1.700,00 ex 9% btw

Een zittende vrouw, de figuur is verwerkt in een tak die uiteraard ook in brons gegoten is. Een relaxte zithouding, een beetje hangend, speels, een moment voor jezelf..

bronssculptuur vrouw op tak zittend

Dressed Up

Bronzen beeld, nr. 50, plage 1/1, H. 167 cm

€ 8.250,00 ex 9% btw

Deze bronzen vrouw trekt de aandacht, een groot formaat terwijl het werk niet veel ruimte in beslag neemt. De sculptuur is hier half afgebeeld, het is te zien in mijn atelier.

Bronzen vrouw, standbeeld van brons

Woman

Bronzen beeld, nr. 49, E.A.1/1, H. 170 cm

€ 13.250,00 ex 9% btw

Bronzen plastiek van een staande vrouw, het is mijn eigen exemplaar, de oplage van het beeld was 2 en beiden zijn al verkocht. Op deze foto ziet u slechts de helft van het beeld.

Bronzen standbeelden Ragonda IJtsma vrouwen

Free

Bronzen beeld, nr. 47, oplage 3, H. 150 cm

€ 3.350,00 ex 9% btw

Een sierlijke vrouwen figuur op een smalle hoge zuil van ijzer. Dit kunstwerk kan binnen of buiten geplaatst worden. In mijn atelier kunt u het beeld in zijn geheel bekijken..

Sierlijke vrouwenfiguur in brons

Beelden van vrouwen

Mijn vrouwenbeelden zijn zeer rank en lang uitgevoerd, ik geef de vrouw het liefst op deze wijze weer, ogenschijnlijk kwetsbaar maar mentaal sterk. Mijn bronzen vrouwen zijn altijd sterk en hebben niets te verbergen, trots en vol kracht staan de beelden met de kin omhoog, vrij...

De ijle vormgeving van mijn sculpturen brengt een aantal technische problemen met zich mee, dus het is telkens wel weer even spannend als een beeld uit de gietvorm "bevrijd" wordt.

Deze vrouwenfiguren behoren tot mijn "vrije werk" dit zijn bronzen plastieken die ik maak om mijn eigen emoties en gevoelens vorm te geven, puur voor mezelf dus.

De werkwijze bij kunst in opdracht is heel anders, hierbij moet ik me in een ander verplaatsen en aanvoelen wat de persoon die een beeldje wil laten maken precies bedoelt. Maar dat vind ik nu juist het leuke aan kunstopdrachten en tot nu toe heb ik geen klachten gehad, alleen tevreden opdrachtgevers! Wilt u een beeld of beeldje laten maken dan is het in ieder geval binnen twee maanden n brons gegoten.

Atelierbezoek of liever contact via e-mail? Voor het eindresultaat maakt het niet uit want dat is altijd goed, aan u de keuze.

Wilt u een bronzen beeld aankopen? Op de home page vindt u een bestelformulier.