Bronzen beelden | RAGONDA IJTSMA

Beeldend kunstenaar . Menselijke figuren in brons

Samenwerking

Bronzen beeldje nr 73, oplage 30, H. 15 cm.

€ 410,00 ex 21% btw

Dit werk is geschikt voor bijna elke voorkomende gelegenheid binnen een bedrijf, instelling, organisatie, vereniging, Raad v Bestuur of universiteit.

beeldje brons bij samenwerking, samenwerken

Het Bedrijf

Bronzen beeldje, nr 59, oplage 8. H. 20 cm.

€ 620,00 ex 9% btw

Dit kunstwerk heb ik ontworpen voor een bedrijfsjubileum, als geschenk voor een jubileum of voor de opening van een nieuw bedrijf, winkel of hoofdkantoor

bronzen beeldje voor een bedrijf, bedrijfsjubileum jubileum

Van Hoog niveau

Bronzen beeldje, nr 85, oplage 8, H. 23 cm.

€ 675,00 ex 9% btw

Deze sculptuur is geschikt voor een bedrijfsoverdracht, of als cadeau van de werknemers aan de directie bij een jubileum, bij zakelijk partnerschap...

bronzen beeldje van handen voor een bedrijfsjubileum en bedrijfsoverdracht

Ondersteuning

Bronzen beeldje nr. 66, oplage 8, H.26 cm

€ 725,00 ex 9% btw

Dit beeldje is ontworpen voor de medische sector en is geschikt voor zorgverlenende instanties, voor hulpverlenende organisaties, bij jubilea, afscheid van een collega of directielid.

bronzen sculptuur ondersteuning voor de medische sector

Chapeau

Bronzen beeldje nr. 81, oplage 30, H. 18 cm

€ 375,00 ex 21% btw

Deze bronsplastiek drukt bewondering uit, hierdoor is het kunstwerk geschikt voor elk bedrijf, instantie en vereniging, bij een jubileum of vertrek van een collega bijvoorbeeld.

bronzen beeldje chapeau

De Voltooiing

Bronzen beeldje,nr. 71, oplage 8, H. 26 cm

€ 620,00 ex 9% btw

Dt beeld is gemaakt voor een jubileum, als afscheidscadeau voor iemand die zich jaren ingezet heeft voor het bedrijf, de school, een vereniging of een directielid van uw organisatie.

bronzen beeld voor een bedrijf, directeur, jubileum

Samen

Bronzen beeldje nr 70, oplage 8, H.20 cm

Verkocht

Dit beeldje bestaat uit 4 mensfiguren, het symboliseert een hecht team, collega's of vrienden, vertrekt een persoon dan blijft deze, ook op afstand, altijd met de groep verbonden.

bronzen beeldje met vier figuren, bij afscheid van directie of collega

Communicatie

Bronzen beeldje nr. 63, oplage 8, H.22 cm

€ 725,00 ex 9% btw

Ze horen bij elkaar de drie figuren, maar het individu blijft behouden. Dit beeld symboliseert communicatie, overleg, het in gesprek blijven en samenwerking op een ontspannen manier.

bronzen beeldje communicatie, samenwerking

Met Elkaar

Bronzen beeldje nr. 87, oplage 8, H.25 cm

€ 725,00 ex 9% btw

Deze sculptuur drukt vriendschap, verbondenheid en waardering uit. Het kunstwerk is zowel geschikt voor een jubileum of bedrijfsoverdracht als voor zakenpartners....

beeldje van brons, zakelijke partners, bedrijfsoverdracht

Verbondenheid

Brons, beeldje nr. 65, oplage 8, H. 20 cm

€ 650,00 ex 9% btw

Een bronzen beeldje dat vriendschap en verbondenheid uitdrukt, o.a. voor een bedrijfsoverdracht, afscheid van uw collega, bij samenwerking.

Jij en Ik

Brons, beeldje nr.76, oplage 8,H. 24 cm

Verkocht

Een bronzen beeld dat communicatie uitdrukt maar ook liefde, aandacht en bescherming . De sculptuur is o.a. geschikt voor de zorgsector en medische sector.

Applaus

Brons, beeldje nr. 68, 10x20 cm, oplage 8

Verkocht

Deze bronzen plastiek behoeft weinig uitleg, dat het beeldje bewondering uitdrukt is duidelijk. Geschikt voor elke gelegenheid, voor een artiest, directeur...

Bronzen beeldjes voor zakelijke doeleinden

Deze relatiegeschenk sculpturen zijn direct leverbaar en verpakt in een houten kistje met daaromheen een omdoos, klaar om cadeau te geven en klaar voor verzending binnen Nederland of naar het buitenland.

Op aanvraag ontvangt u een certificaat bij een beeldje, voorzien van alle gegevens van het betreffende kunstwerk, ook een gegraveerd tekstplaatje kunt u bij mij bestellen, gemiddeld kost dit 20 euro.

Zakelijke kunst in opdracht: Ook om een zakelijke sculptuur te laten maken hoeft u alleen maar een e-mail te sturen met daarin de belangrijkste kernwoorden die in de vormgeving tot uiting moeten komen, het doel van het kunstwerk en de deadline. Ik bezoek uw website zodat ik weet waar uw bedrijf voor staat. Uiteraard is een atelierbezoek altijd mogelijk maar wel op afspraak. Het beeld of meerdere beeldjes die u wilt laten maken zijn binnen 8 weken klaar.

Wilt u direct een zakelijk beeldje aankopen? Op de home page vindt u een bestelformulier maar een e-mail sturen kan ook.

Veel bedrijven, instellingen, organisaties en verenigingen behoren tot mijn vaste klanten. Kunst maken is prachtig maar wil je het ook verkopen dan komt er veel méér bij kijken. Ik ben er dan ook trots op dat de mensen die mijn kunstwerken kopen niet alleen blij en tevreden mijn atelier verlaten, maar vooral dat ze graag terugkomen!

Ook proberen? Gewoon dóén.....tot ziens!